Commissies en Organen

Na een heerlijke zomer zijn afgelopen week eindelijk de trainingen voor iedereen weer gestart. En dat betekent dat niet alleen het studiejaar, maar ook het commissiejaar weer van start kan gaan! Hieronder vinden jullie alle commissies met daarbij een kleine beschrijving wat die commissie precies inhoudt. LET OP! Het aanmelden voor commissies gaat dit jaar net wat anders dan in de voorgaande jaren. Stuur een motivatie naar voorzitter@hockeyclubthor.nl. Zorg dat je in deze commissiemotivatie in ieder geval vertelt waarom jij in die commissie(s) wil plaatsnemen; wat jij denkt bij te kunnen dragen; of je al eerder in een commissie of iets dergelijks hebt gezeten en welke functie je in de commissie zou willen vervullen en waarom.

Dit orgaan bestaat uit oudere (bestuurs)leden, die het bestuur voorzien van advies. Het is bedoelt om de kennis binnen de vereniging te behouden en te zorgen voor bestuurscontinuïteit.
Mailraadvanadvies@lshthor.nl

De Technische Commissie voert het technisch beleid van de hockeyclub uit, waarbij er gefocust wordt op het indelen van de spelers in de verschillende teams en het vinden en benoemen van hockeytrainers.
Meer over de TC en de selectieprotocollen
Mail: tc@lshthor.nl

Deze commissie organiseert gezellige activiteiten voor alle leden van Thor. Vaste elementen zijn de tweewekelijkse thorrel (verenigingsborrel) in café De Keyzer, Thé Dansants, Thor Gala en de eindejaarsbarbecue. Daarnaast worden er tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals speeddaten, bowlen en kleine toernooien.
Mail: accie@lshthor.nl

Sponsoring is een belangrijk onderdeel binnen Thor. De SponsorCommissie houdt zich bezig met het werven van sponsoren en donateurs. Voorbeelden hiervan zijn sponsorkleding voor teams of borden langs het hockeyveld.
Mail: sponsoring@lshthor.nl

De Arbitragecommissie bestaat uit vier tot vijf leden die zich in de loop der jaren hebben hardgemaakt voor de scheidsrechters van Thor. Zij werken aan de hand van het Verenigings Arbitrage Plan (VAP, zie bijlage).

De Blauwe Petjes is een zijtak van de AbriCoos en is verantwoordelijk voor het begeleiden van scheidsrechters tijdens de wedstrijden. Denk hierbij aan: tips geven in de rust, optreden bij niet luisterende spelers en/of coaches, supporters die het duidelijk niet eens zijn met de scheidsrechters enzovoort. Alles om fluiten op Thor gemakkelijker te maken.
Mail: abrico@lshthor.nl

De KasCommissie volgt het financiële beleid van het bestuur op nauwe voet, en geeft tijdens de algemene ledenvergadering advies aan de leden over bijvoorbeeld de contributiebepaling en de jaarrekening.

De EL CID is hét moment van het jaar waarop de club zich presenteert naar de buitenwereld toe en nieuwe leden binnenhaalt. De Promotie Commissie is verantwoordelijk voor het programma en de uitvoering tijdens de EL CID-week en daarnaast organiseren ze in mei de openweek van L.S.H Thor.
Mail: proco@lshthor.nl

Nieuwe leden maken kennis met de vereniging en bestaande leden tijdens het InThorductie weekend, een mooi verenigingsweekend. Het programma verschilt elk jaar, maar garandeert ieder lid een ontspannen en prettige kennismaking. De InThor organiseert het weekend.
Mail: inthor@hockeyclubthor.nl

Deze commissie gaat zich bezighouden met het in kaart brengen van de bezigheden van Thor. De Thordactie zal stukjes schrijven en foto’s plaatsen van wedstrijden of evenementen die geweest zijn. Het is een geheel nieuwe commissie, dus er zal nog veel ruimte zijn voor creatieve input. De commissie is verantwoordelijk voor het maken van foto’s van activiteiten en wedstrijden en het schrijven van verhalen bij wedstrijden op de zondag en/of maandag. Deze verhalen en foto’s zullen verschijnen op de L.S.H. Thor Facebook en de website van de club.
Mail: thordactie@lshthor.nl

Deze nieuwe commissie zal vanaf dit jaar die zich bezighouden met het organiseren van Thé Dansants (TD’s) gedurende het jaar.

Het takenpakket bestaat uit alles wat met een TD te maken heeft, inclusief het promoten en het vinden van vrijwilligers om te helpen tijdens de activiteiten. Via deze constructie zal het dus niet meer zo zijn dat teams de TD’s organiseren. Het is belangrijk voor de binding binnen de club dat TD’s toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk teams. Er een richtlijn om vier TD’s per jaar te organiseren die plaatsvinden aan het begin en einde van elke seizoenshelft
Mail: td@lshthor.nl

Contact

L.S.H. Thor
Einsteinweg 6
2333CC Leiden

Voor algemene vragen kunt u mailen naar secretaris@lshthor.nl

L.S.H. Thor